top of page

      

Boomverzorging door Best Boom & Tuin

Home    Diensten    Boomverzorging

Boomverzorging

Bomen zijn mooi en een essentieel onderdeel van ons ecosysteem. Ze vormen de basis van het leven en we moeten hier dan ook zorgvuldig mee omgaan. Het is belangrijk om bomen zorgvuldig te onderhouden. Dit omvat werkzaamheden als snoeien, maar ook (delen van) bomen laten kappen of verplaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het mooi en gezond houden van uw bomen.

Overlast van een boom

Ervaart u overlast van een boom? Wij kunnen dan langskomen voor een visueel onderzoek en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. In veel gevallen zal er door goed onderhoud al veel op te lossen zijn. Moet een boom echt gekapt worden? Dan vragen wij de kapvergunning aan en nemen al het verdere werk uit handen. Indien er specifiek onderzoek moet plaatsvinden, brengen wij u in contact met de juiste partijen.

 

Voor spoedklussen en overlast van omgevallen bomen staan wij ook buiten onze reguliere werktijden en in het weekend voor u klaar.

Wettelijk verantwoordelijk

U bent wettelijk verantwoordelijk voor eventuele schade die uw boom aanricht. Denk hierbij aan omgevallen bomen en uitvallende takken die voor overlast of zelfs gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Door goed onderhoud blijft uw boom gezond en mooi, maar voorkom je ook overlast, schade en gevaarlijke situaties.

 

Vrijblijvende offerte

Wij komen graag naar u toe om de situatie te beoordelen en u van advies te voorzien. Wij brengen altijd een vrijblijvende offerte uit.

Dat is Best

Ondersteuning in het gezond en mooi houden van uw boom

 Wij helpen ongelukken met uw boom te voorkomen 

Voor spoedklussen en overlast staan wij buiten de reguliere werktijden klaar

Altijd een vrijblijvende offerte

Ja, mijn bomen zijn toe aan verzorging!

Enkele voorbeelden

Uw tuinaanleg is in goede handen

Maak vandaag

nog een afspraak 

Best Boom & Tuin heeft jarenlange ervaring in tuinonderhoud, tuinaanleg, boomverzorging en eikenprocessierups bestrijding. Wij helpen u graag met:

Het aanleggen van uw droomtuin 

Een tuin die er het hele jaar verzorgd bijligt

Het veilig en kundig onderhouden en verzorgen van uw bomen

Eikenprocessierupsen professioneel verwijderen en afvoeren

Een vrijblijvende en op maatgemaakte offerte

bottom of page