top of page

      

Tuinonderhoud door Best Boom & Tuinverzorging

Home    Diensten    Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Mooie en gezonde tuin

Het goed onderhouden van uw tuin is van groot belang. Zelfs in onderhoudsvriendelijke tuinen moet zo nu en dan wat gebeuren. Denk aan kleine klussen als het snoeien van planten of het maaien van het gras, maar ook groter onderhoud is belangrijk om goed bij te houden. Door de tuin jaarlijks zomerklaar en winterklaar te maken, zorgt u ervoor dat de tuin er gedurende het hele seizoen weer mooi en gezond bijligt. Indien u niet in het bezit bent van de juiste onderhoudskennis óf wanneer u geen affiniteit heeft met tuinonderhoud, kan het aan te raden zijn hier iemand voor in te huren.

Wij ondersteunen u graag

Wij ondersteunen en adviseren u graag met betrekking tot het onderhouden van uw tuin. Indien gewenst kunnen wij uw tuin het hele jaar door onderhouden. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u 365 dagen per jaar van een goed-onderhouden tuin genieten. Ook bieden wij de mogelijkheid uw tuin enkel zomerklaar en/of winterklaar te maken. Klein onderhoud en snoeiwerk doet u tussendoor dan zelf.

Beschikbaarheid

Wij zijn beschikbaar voor klanten waarbij wij de tuinaanleg hebben gerealiseerd, maar ook voor klanten waarbij wij dit niet voor onze rekening hebben genomen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor het uitvoeren van uw tuinonderhoud.

Bekijk ook eens enkele voorbeelden

Dat is Best

Het hele jaar een mooie tuin 

 Zomerklaar en/of winterklaar maken 

Ondersteuning in periodiek onderhoud

Altijd een vrijblijvende offerte

Ja, mijn tuin is toe aan onderhoud!

Enkele voorbeelden

Uw tuinaanleg is in goede handen

Maak vandaag

nog een afspraak 

Best Boom & Tuin heeft jarenlange ervaring in tuinonderhoud, tuinaanleg, boomverzorging en eikenprocessierups bestrijding. Wij helpen u graag met:

Het aanleggen van uw droomtuin 

Een tuin die er het hele jaar verzorgd bijligt

Het veilig en kundig onderhouden en verzorgen van uw bomen

Eikenprocessierupsen professioneel verwijderen en afvoeren

Een vrijblijvende en op maatgemaakte offerte

bottom of page