top of page

      

De specialisten van Best Boom & Tuinverzorging

Home    Over ons

Over ons

Oprichting Best Boom en Tuin 

In 2016 werd Best Boom en Tuin opgericht door Bern van Hal en Stijn Liersen. Allebei rondden ze de opleiding Bos- en Natuurbeheer en de opleiding tot European Tree Worker af.

Zij zitten al ruim een decennium in het vak. “Met veel liefde, passie en plezier helpen wij particulieren, bedrijven en gemeenten met tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging en eikprocessierups bestrijding.”

Best Boom en Tuin is gespecialiseerd in tuinonderhoud, tuinaanleg, boomverzorging en eikprocessierups bestrijding. “Wij ondersteunen u graag bij het doen van het periodieke onderhoud, maar zijn ook zeker bereikbaar voor overlast van een omgevallen boom in het weekend.”

Doordat Best Boom en Tuin het benodigde materieel zelf in bezit heeft, kunnen ze veel werkzaamheden zelf uitvoeren en snel aan de slag. Denk hierbij aan het leggen van bestrating, het bouwen van schuttingen en veranda’s en het kappen van bomen.

Een andere expertise van Best Boom en Tuin is de professionele bestrijding van eikprocessierupsen. “We hebben veel ervaring met het kundig verwijderen en op de juiste manier afvoeren van eikprocessierupsen.” Best Boom en Tuin doet dit zowel voor bedrijven en gemeenten als voor particulieren.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Dat is Best

Al het benodigde materieel in ons bezit

 Snel van plan tot oplevering

Ook overkappingen, bestratingen, schuttingen en vlonders 

Altijd een vrijblijvende offerte

bottom of page